Vándorbogrács verseny

Ismét álljunk meg egy pillanatra, és ünnepeljük meg együtt, hogy az ingatlanközvetítő szakmának az önállóságot és függetlenséget kedvelő képviselői egy közös égisz alatt akartak és tudnak együttműködni!

Sokan jeleztétek felénk, hogy igényetek van a közös rendezvényekre és a személyes találkozásokra – a szakmai kereteken túl lazább, kötetlen formában is. Ezért 2 évvel ezelőtt meghirdettük az „Ingatlanos Vándorbogrács” díjat, ahol a Miosz tagirodái összemérhetik főzőtudásukat, és a közös főzőcskézés alkalmával vidám amatőr sport vetélkedőkre is  nevezhetnek. 

 

Gyere!

Együnk, Igyunk lazuljunk együtt!

orias-bogracs2Hozd akár a családodat is,

ismerkedj meg a kollégáiddal, akiket eddig csak az e-mailekből ismertél,

mert a személyes ismeretek olajozzák az üzleti együttműködéseket !

 

IDŐPONT:  2018. június 03-án (vasárnap) 9.00 órai kezdettel.

 

dunaharaszti_sportsziget

HELYSZÍN: Dunaharaszti Sport-sziget, Csónakház

(Duna-part, Térképért kattints IDE).

 

Megközelítés:  Autóval a Bp. Soroksári / Helsinki / Grassalkovich / Haraszti (510-es) úton keresztül, vagy az M0 Dunaharaszti táblánál (26. km szelvény) letérve, vagy a Közvágóhíd-Ráckeve közötti HÉV-vel „Dunaharaszti Külsőnél” leszállva.

 

 

bogracsfozoversenyNEVEZÉS: Minden érvényes tagsággal rendelkező MIOSZ tag (iroda) nevezhet „pörkölt” kategóriában. FIGYELEM!


A nevezők száma korlátos, max. 15 bográcshely áll rendelkezésre.

Egyéni vállalkozók is összeállíthatnak egy csapatot! 

 

oklevelDÍJAZÁS: 

A zsűri az első 3 helyezettet díjazza oklevéllel, az 1. helyezett neve felkerül a Vándorbográcsra (amit egy évig büszkén megőriz) + Közönségdíjat is hirdetünk.

A Zsűri értékeli a különleges alapanyagokat és a hozzá illő fűszerezést is!

 

TUDNIVALÓK: 

Tűzhelyet + tűzifát adunk, bográcsot és belevalót hozzatok! Doppingolni a verseny előtt nem csak lehet, de ajánlott is, melyhez a „doppingszert” a MIOSZ biztosítja jóféle pálinka formájában. 13.00-14.00 között kell elkészülni a főzéssel, utána lesz a zsűrizés – aki ez után készül el, az nem vesz részt az értékelésen. Csapatnév választás kötelező, egyen-póló és csatakiáltás javasolt, szurkolótábor (irodai dolgozók, családtagok) biztatása megengedett. :)

 

 

De nem csak a Mesterszakácsokról szól a program, mert lesz még :

Röplabda   |   Pingpong   |   Pálinka   |   Ügyességi versenyek   

roplabda

palinka

csonakazas

 pingpong

 

 

 

 

Gyere el!

Bulizzunk egy jót együtt - ez remek alkalom a csapatépítésre!

(A húslevest majd megfőzöd jövő héten)