Rezsimentor Alapképzés

A MIOSZ stratégiai partnerével, a Rezsimentor ZRT -vel - az ingatlanokhoz kapcsolódóan jövőbe mutató tevékenységet végez: megújuló energiákra cseréli a családi házak hagyományos energiaforrásait.

A magyarországi ház tulajdonosok Európai Uniós támogatással korszerűsíthetik családi házukat anélkül, hogy emiatt többlet költségük merülne fel.

A korszerűsítés ugyanis abból az összegből valósul meg, amit amúgy is kifizetnének az energia szolgáltatóknak.
Az állam által is támogatott Rezsinullázó megoldás lehetővé teszi számukra, hogy többé ne kelljen sem áram-, sem gázszámlát fizetniük!

A speciális „zöld-hitel” lehetővé teszi, hogy az újonnan megvásárolt energetikai rendszer csak annyiba fog kerülni, mint amekkora összeget jelenleg az áram-, és gázszámlákra fizet ki. 

Az adminisztrációs felület-, és a nyomtatványok használatát a következő üzleti találkozónkon mutatjuk be.


Itt tudod az együttműködési szerződést is leadni és a tevékenységet elkezdeni, melyhez ezt követően minden szükséges információt e-mailben, és szóbeli tájékoztatásban rendszeresen fogsz kapni. (A jutalék táblázatot itt találod.)


A rendszerbe történő belépésnek 5.000 ft egyszeri regisztrációs díja van, 

ami tartalmazza a munkatársi dosszié árát az első értékesítési anyagokkal. Ezen felül semmilyen további költségre nem kell számítanod.

A regisztrációs díjat kérlek, erre a számlaszámra utald át a neved feltüntetésével: 

Rezsimentor Zrt  -  OTP Bank 11714051-21452079-00000000
A közleménybe kérelk írd be: „MIOSZ”.

 

A tevékenység végzéshez az ingatlan forgalmazást végző cég ügyvezetőjének, vagy az egyéni vállalkozónak kell a

mellékelt együttműködési szerződést 2 példányban aláírnia,

és (ha nem személyesen szeretnéd leadni) eljuttatnia a 1126 Budapest, Orbánhegyi út 14. sz.-ra a MIOSZ Szövetkezet címére, Kirsch Gábornak címezve.

A szerződést partnerünk által is aláírva visszapostázzuk címedre, és ezzel egyidejűleg megnyitjuk számodra a webirodát is, ahol minden támogatást meg fogsz kapni ügyfeleid tájékoztatásához, és az adminisztrációhoz.

 

A megújuló energiákkal és a Rezsimentor által nyújtott szolgáltatásokról további részleteket tudhatsz meg a www.rezsimentor.hu honlapról.

 

Kérdéseiddel kapcsolatban keress engem.
(a hatékonyság miatt elsősorban e-mailben, sürgős esetben pedig telefonon)

 

Várunk az alapképzésen :)