MIT KÍNÁL A MIOSZ TAGSÁG AZ  INGATLANBECSLŐK RÉSZÉRE?

Kapcsolódjon be az értékbecslés divízió munkájába!

MIOSZ ingatlanközvetítő divízió keretein belül jelenleg több mint 220 tagiroda, több mint 1.000 üzletkötő, több mint 16.400 aktuális ingatlankínálat, mely hatékony és gyors ügyfélkiszolgálást tesz lehetővé. Tagirodáink sok esetben az ingatlanközvetítés mellett, értékbecslés szolgáltatást is végeznek - ezért kidolgoztunk feladataik ellátásához, megfelelő értékbecslői szolgáltatásokat is.

A MIOSZ 2017. elején elindítja az ingatlanközvetítői divízió mellett az értékbecslés divízió komplex szolgáltatáscsomagot, mely teljeskörűen képes lesz az értékbecslők munkáját kiszolgálni. A két terület természetesen átjárható, egy tagiroda mindkét  divízió által nyújtott szolgáltatást élvezheti (ha egy iroda a közvetítés mellett értékbecsléssel is foglalkozik).

A MIOSZ ingatlanközvetítő divízió az ingatlanirodák számára országos ingatlannyilvántartó és ingatlankezelő programot fejlesztett ki, melynek segítségével nem csak irodai nyilvántartását és teendőit tudja hatékonyan vezetni, de az ingatlanközvetítés mindennapi teendőjét és feladatát egy helyen, gyorsan és praktikusan tudja végezni. Érdekvédelmi szervezetként igyekszünk tagirodáink számára ingatlanközvetítésben, értékbecslésben a szakma minden területére kiterjedően előnyöket biztosítani - mellyel megkönnyítjük munkájukat, kedvező feltételekkel szakmai előnyöket élvezhetnek.

Mindkét divízió tagirodái számára a két legfontosabb működési szempont, hogy bevételt növeljen és költséget csökkentsen, ezek figyelembe vételével alakítottuk ki szolgáltatáscsomagjainkat.

icon

TAGOK JOGI MEGFELELTETÉSE

Dolgozzon jogbiztonságban

Ingatlanközvetítői tevékenységének jogszerű végzéséhez, minden szükséges információt és segítségnyújtást megadunk, hogy Ön minden jogi kötelezettségének felelősségteljesen eleget tehessen és tevékenységét jogbiztonságban végezhesse. Tagság biztosítja Önnek, a pénzmosási és adatvédelmi törvényi kötelezettségeinek megfeleltetését, ügyintézését, hogy időt takarítsunk meg Önnek, a jogi útvesztőben (pénzmosási szabályzat, adatkezelési szabályzat).

icon

KEDVEZMÉNYES ÉRTÉKBECSLÉSI BIZTOSÍTÁS

Tagirodáinknak megelőlegezett kármentességi kedvezményes biztosítást kínálunk (kidolgozás alatt)

Biztosítónk a Groupama Biztosító Zrt. A biztosítás díja függ a tagiroda éves árbevételétől, a választott éves/káresemény MFt nagyságától. A biztosítás 20%-os mennyiségi (tagság létszámtól függő), illetve 20%-os megelőlegezett kármentességi kedvezményt tartalmaz. Tagdíjunk és biztosításunk díja együtt versenyképes bármelyik szövetség díjával.

icon

ONLINE ÉRTÉKBECSLÉSI ADATBÁZIS

A több mint 220 tagiroda,  kb. 16.400 aktuális, eladásra kínált ingatlan. Eladás esetén, az ingatlan eladási ára rögzítésre kerül rendszerünkben, illetve az értékbecslő irodák által készült értékbecsült ingatlanok eladási ára szintén bekerül az adatbázisunkba. Az adatokat jogszerűen használjuk fel, mert minden esetben nyilatkoztatjuk az eladókat, hogy az ingatlan adatait felhasználhassuk értékbecsléshez. Így egy naprakész, hiteles és jogszerű, az értékbecslői szakmában a legnagyobb, egyedülálló adatbázissal rendelkezünk. Az adatbázist értékbecslőink ingyenesen használhatják az együttműködési szabályzat betartásával.

icon

JOGI ÉS IRODAI DOKUMENTUMCSOMAG INGYENES BIZTOSÍTÁSA

MIOSZ ügyvédjei által szerkesztett egységes dokumentum csomagot biztosítunk tagjainknak, jogi felelősségvállalással, jogszabálykövetéssel. 

INGYENES WEBOLDAL, KOMMUNIKÁCIÓS CSATORNÁK

Könnyen szerkeszthető, SEO felépítésű, mobilbarát weboldalt adunk a tagsághoz

Tagsághoz önállóan szerkeszthető, felhasználóbarát, SEO felépítésű, reszponzív (mobilbarát) megoldásokkal biztosítunk Önnek saját honlapot, üzemben tartási díj és fejlesztési költségek nélkül egy vagy akár több domainnév használatával.  Felhasználhatja Google AdWords és Facebook fizetős hirdetésekhez, mellyel megrendeléseket konvertálhat, így ezzel szintén munkát biztosíthat irodája számára. Weboldalához egy intelligens felületet kap, melyről feltöltheti oldalát, továbbá kommunikációs csatornákkal, hírlevél küldő rendszerrel elérheti tagirodáinkat és partnereit, illetve marketing célra is felhasználhatja.

icon

KEDVEZMÉNYES TELEFONFLOTTA, NÉVJEGYKÁRTYA, DOSSZIÉ

Reprezentatív, hiteles irodai megjelenés - alacsony költségekkel

Irodai költségeit tovább csökkentheti telefonflottánkkal, ill. az évente többször igénybe vehető kedvezményes névjegykártya rendelés és reprezentatív megjelenésű irodai dossziérendelés igénybevételével.

icon

AMENNYIBEN ÖN INGATLANKÖZVETÍTŐI TEVÉKENYSÉGET IS FOLYTAT

Szerezzen könnyebben megbízókat!

Tagirodáján keresztül nem csak értékbecslési szolgáltatáshoz juthat hozzá ügyfele, hanem mindjárt több mint 220 piaci résztvevővel (irodával) kerülhet "kapcsolatba", mely hatékonnyá teszi az ingatlan igényeinek kiszolgálását. Ha ingatlan közvetítésben is részt kíván venni, akkor egy országos ingatlannyilvántartó és kezelő rendszert biztosítunk, ahol egyszerűen lehet a munka adminisztratív részét elvégezni. Ezek az irodák mindkét divízió kedvezményét megkaphatják.

 

A MIOSZ értékbecslési divízió szolgáltatásainak feltétele  a MIOSZ tagság!

Ha szívesen tagja lenne, egy olyan érdekvédelmi szervezetnek és együttműködő közösségnek, mely értékes szolgáltatásokkal, kiemelt kommunikációs csatornákkal segíti tagjait a költséghatékony gyakorlati munkában, legyen Ön is Szövetségünk tagja.